Usein kysyttyä

Onko House of Elliottin verkkokaupasta turvallista tilata? 
On! Alustanamme toimii turvallinen verkkokauppa-alusta Shopify. Verkkosivuillamme antamasi tiedot pysyvät ainoastaan meillä ja käytämme niitä vain toimitusta varten. Maksupalvelumme tarjoavat Stripe sekä Paytrail, kummatkin suuria ja turvallisia maksupalveluntarjoajia.

Tilaukseni ei ole saapunut, mitä teen?
Toimituksemme kestävät 2-4 arkipäivää. Mikäli toimituksesi kanssa on meidän osaltamme ongelmia, kuten että tilaamasi tuote on loppunut, otamme sinuun itse yhteyttä. Jos kuitenkin uskot että toimituksen kanssa on tapahtunut virhe, ota meihin yhteys sähköpostitse tai puhelimitse ja selvitämme tilanteen! 

Sain väärän korun, mitä teen?
Lähetä väärä tuote takaisin meille, maksamme postikulut kun käytät palautustunnusta. Lähetämme sinulle oikean tuotteen tilalle.
Yhteystietomme palautusta varten näet tästä:
House of Elliott Oy
Meritullinkatu 4 B 28
00170 Helsinki
Palautustunnus: 614965


Voinko perua tilauksen?
Voit perua tilauksen tai palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän sisällä ostoksen tekemisestä. Olethan meihin yhteydessä mikäli haluat perua tilauksen tai palauttaa tuotteen.


Ostamani koru hajosi, mitä teen?
Ota meihin yhteyttä jos korusi on hajonnut. Kaikilla koruillamme on 12 kuukauden takuu. Mikäli korusi hajoaa 12 kuukauden aikana, toimitamme sinulle saman tai korvaavan tuotteen.


Mitä 12 kk tuotetakuu kattaa?
Takuumme kattaa valmistusvirheet ja korun yhtäkkisen hajoamisen, esimerkiksi että korusta on irronnut osa tai sen lanka on katkennut.


Mitä 12 kk tuotetakuu ei kata?
Takuu ei kata tahallisesti hajotettuja tuotteita tai tuotteita jotka ovat hajonneet asiakkaan huolimattomuuden takia. Esimerkiksi pudotessa hajonnut koru ei ole hajonnut valmistusvirheen takia. Verkkosivuiltamme löydät myös helmikorujen hoito-ohjeet joita noudattamalla voit välttää korun ennenaikaista hajoamista.


Koruni on hajonnut mutta takuu on mennyt umpeen, mitä teen?
Vaikka takuu on mennyt umpeen tarjoamme asiakkaillemme erittäin edullisen korjauspalvelun. Esimerkiksi rikkoutuneen kaulakorun punonta maksaa kauttamme noin 20€ mikäli siitä ei puutu materiaaleja. Olethan meihin yhteydessä mikäli haluat korjata tuotteen!


Ostin korvakorut ja toinen korvakoruista hukkui, mitä teen?
Ota meihin yhteyttä, voit ostaa meiltä yhden korvakorun alennettuun hintaan hukkuneen tilalle.