Tarinamme

Vaikka olemmekin suomalainen yritys juontavat juuremme Aasiaan. House of Elliottin perustajalla, Liisa Rantakari-Elliottilla, oli vuosia kaksi kotia, yksi Pekingissä ja yksi Helsingissä. Pekingissä Liisa toimi ravintoloitsijana ja emännöi länsimaalaisia vieraita Mexican Wave ravintolassaan.

Avioeron myötä Liisa siirtyi 2000-luvun alussa pysyvästi Suomeen poikansa Henry mukanaan. Yrittäjäsieluinen yksinhuoltajaäiti myi ensialkuun muun muassa cashmirhuiveja ja huonekaluja. Näiden lisäksi ihmisten huomio kiinnittyi usein kuitenkin hänen itsensä suunnittelemiinsa helmikoruihin ja lopulta hän päätti tarttua haasteeseen ja House of Elliott otti ensiaskeleensa.

Rakastuin helmiin. Ahmin kaiken mahdollisen tiedon niistä ja tein tuttavuutta alan asiantuntijoiden kanssa, joilta opin paljon. Palattuani Suomeen perustin House of Elliottin, jonka pääsuunnittelijana toimin edelleen. Päätin tuoda luksuslaatuiset, mutta samalla kohtuuhintaiset helmikorut naisten elämään käytettäväksi asusteina, osana pukeutumistaLiisa Rantakari-Elliott

Ensi alkuun Liisa Rantakari-Elliott haki helmet Suomeen henkilökohtaisesti matkalaukussa ja tuli erikoisen kapsäkkinsä kanssa tullimiehille niin tutuksi näyksi, että häntä alettiin nimittää leikkisästi ”Helmi-Liisaksi”. Matkapäiviä yrittäjien arkeen mahtuu edelleen.